Welcome, Guest.
Please login or register.
Installing on Windows 7
Forum Login
Login Name: Create a new account
Password:     Forgot password

XBLite Forum    General Boards    XBLite Installation Questions  ›  Installing on Windows 7
Users Browsing Forum
No Members and 1 Guests

Installing on Windows 7  This thread currently has 4,532 views. Print Print Thread
1 Pages 1 Recommend Thread
Geof
November 15, 2010, 1:07pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Posts: 2
I have installed xblite on windows 7 but when I try to compile a program I get a "fatal error - include not found:bad install".  
Any ideas please?
Logged Offline
Private Message Private message
XBLiteAdmin
November 15, 2010, 7:17pm Report to Moderator Report to Moderator
Administrator Group
Posts: 44
1. Did you run the install.exe program found in \xblite\bin\ folder?

2. Have you tried to run any of the demo *.bat programs, such as \xblite\demo\console\api\api.bat?
Logged Offline
Site Site Private Message Private message Reply: 1 - 4
Geof
November 15, 2010, 8:00pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Posts: 2
Quoted from XBLiteAdmin
1. Did you run the install.exe program found in \xblite\bin\ folder?

2. Have you tried to run any of the demo *.bat programs, such as \xblite\demo\console\api\api.bat?


1. I did run the install.exe program and it reported that it had added the directories to the register.

2. I do not seem to have a demo folder, just a bin folder and tools folder.

Thank you. Geof.
Logged Offline
Private Message Private message Reply: 2 - 4
Guy1954
November 16, 2010, 1:18am Report to Moderator Report to Moderator

Medium Member
Posts: 177
Hi Geof,

Here is how I've installed XBLite under Windows 7.
I have 2 partitions:
- C: for my OS (Windows 7)
- D: for my data (including XBLite)

1. I downloaded xblite_241.zip
2. I unziped it in D: (getting the demo folder D:\xblite\demo)
3. I ran D:\xblite\bin\install.exe to update Windows registry
4. I created a shortcut to  D:\xblite\bin\xsed.exe

I'm suspecting that you retrieved an incomplete xblite_241.zip, since you are missing the demo folder.

What about starting from fresh and following my setup procedure?

Bye! Guy
Logged Offline
Site Site Private Message Private message Reply: 3 - 4
Guy1954
September 15, 2015, 9:06am Report to Moderator Report to Moderator

Medium Member
Posts: 177
Hi Geof,

Since I had some trouble with viXen's installation program that pointed to my drive D:,
I re-installed the entire xblite workbench on drive C:.

I reverted xblite's installation to C: because I was experiencing troubles with no sound reasons:
viXen's install procedure at SourceForge was pointing to D:!

If you are using another drive than C:, I suggest you also revert you installation to the C drive.

Don't forget to run again C:\xblite\bin\install.exe to update Windows registry, so that the environment variables point to C:.

Sorry for hinting you that D: was a good idea to host xblite, but I do use my mistakes to learn a little bit more.

Bye! Guy
Logged Offline
Site Site Private Message Private message Reply: 4 - 4
1 Pages 1 Recommend Thread
Print Print Thread

XBLite Forum    General Boards    XBLite Installation Questions  ›  Installing on Windows 7

Thread Rating
There is currently no rating for this thread